SUV Limo’s – Groter kan beter zijn

Heb je een groot feest en heb je een grotere limousine nodig? Klassieke stretchlimo’s zijn geweldig voor feesten met minder dan 10 personen, maar wat als u vervoer nodig heeft voor meer dan dat? Bruiloften, vrijgezellenfeesten, vrijgezellenfeesten, proms en zakelijke evenementen zijn slechts enkele gelegenheden die vragen om een ​​grand limousine.

Stijgend in populariteit zijn de stijlvolle SUV-limo’s. De vraag ernaar is groter dan ooit. Veel limousinebedrijven zijn al maanden volgeboekt op hun SUV-lijnen. De meeste SUV-limo’s zullen comfortabel plaats bieden aan 14 – 20, terwijl de supergrote SUV-limo’s tot 35 en mogelijk meer kunnen vervoeren! Dat is pas een feestje onderweg!

Dus waar gaat de hype eigenlijk over? Naast de voor de hand liggende ruimte van een grotere rit, staat bekend dat SUV-limousines een stuk comfortabeler zijn. Naast het superieure comfort zijn SUV-limo’s vaak uitgerust met veel meer voorzieningen om het feest harder en langer te voeden.

De jeep huren curacao biedt verschillende maten en sommige zijn beter geschikt voor bepaalde doeleinden dan andere. Doorgaans variërend van 14 passagiers tot 18 passagiers, zullen deze luxe ritten uw feest in absolute stijl laten aankomen en vertrekken. Sommige limousinebedrijven bieden unieke en exclusieve SUV-limo’s aan die speciaal voor hun bedrijf zijn gemaakt, dus informeer hiernaar.

Een veelvoorkomend kenmerk in SUV-limo’s is het robuuste surround sound-systeem. Muziek kan welsprekend de achtergrondstemming creëren, of je kunt het laten knallen om de clubsfeer naar je limousine te brengen, waar deze ook ronddwaalt. Complimenten voor het dynamische geluid, zijn de beelden die u in een van deze zult vinden.

Het visuele ontwerp is veel intrigerender en op maat gemaakt in SUV-limo’s, omdat de extra ruimte er bijna om smeekt. Traditionele stretchlimo’s hebben mogelijk één televisie met een kleine bar. Denk groter en grootser, en dat is wat je typisch aantreft in de SUV’s. De meeste hebben 3 of meer plasma-tv’s en 2 of meer volledige balken.

Naast de “basis” voorzieningen, vindt u misschien een aquarium, geaccentueerde glasvezelverlichting, spiegels (aan het plafond of waar dan ook!), karaoke-machines of zelfs een jacuzzi. Denk nog groter en als het denkbaar en mogelijk is, bestaat het waarschijnlijk!

De kosten van het huren van een SUV-limousine zijn misschien duurder dan de traditionele limousines, maar met meer hoofden in de rit en door de rekening te splitsen, zult u merken dat het eigenlijk voor iedereen een betere waarde is. SUV-limo’s zijn meestal in zeer beperkte aantallen beschikbaar en de vraag neemt toe, dus informeer er tijdig naar! Veel plezier!