Sterling zilveren sieraden – waarom verkiezen boven andere materialen

Sterling zilveren sieraden zijn een goedkope manier om accessoires te maken en er nog steeds geweldig uit te zien. Men kan zich casual of formeel kleden en zilver dragen. Dit prachtige metaal is glanzend en mooi. Het is samengesteld uit 92,5% zilver en 7,5% koper of soms een ander metaal, meestal wordt koper gebruikt. De reden dat koper aan zilver wordt toegevoegd om Sterling Zilver te maken, is omdat puur zilver veel te zacht is. Wanneer sieraden van puur zilver zijn gemaakt, krassen en verliezen ze gemakkelijk hun vorm. 925 Zilveren sieraden zijn duurzaam en kunnen een leven lang meegaan als ze op de juiste manier worden verzorgd en bewaard.

Allereerst is de juiste opslag voor sterling zilveren sieraden wanneer ze niet in gebruik zijn, ze in een stoffen zakje of een juwelendoosje te doen. Om ervoor te zorgen dat de sieraden er op hun best uitzien, vermijdt u agressieve chemicaliën zoals bleekwater of chloorwater. Als zilver toch aangetast wordt, zijn er een paar veilige manieren om het schoon te maken. Een manier is om het steeds opnieuw te polijsten met een zachte doek. Een tweede manier om aangetast zilver schoon te maken, is door een bord in aluminiumfolie te wikkelen en vervolgens een eetlepel tafelzout en een eetlepel waterontharderzout aan warm water toe te voegen. Los de zouten op in het water. Dompel vervolgens het zilver een minuut in het oplosmiddel en kijk hoe de aanslag verdwijnt en de sieraden weer gaan glanzen.

Ten tweede maken culturen van over de hele wereld al honderden jaren Sterling-sieraden. Deze sieraden zijn mooi en welsprekend en toch betaalbaar voor de meeste mensen. Itr is een van de witste metalen ter wereld en daarom is het zo glanzend. Zilver werd niet alleen gebruikt om sieraden te maken, in de jaren 1200 maakte Noord-Duitsland er valuta van.

Ten derde worden Sterling Silver-sieraden tegenwoordig in landen over de hele wereld gemaakt. Sommige landen zijn de Verenigde Staten, Mexico, Scandinavië en Thailand, evenals een sieraden webshop. Sommige veelgebruikte sieraden zijn ringen, kettingen, armbanden, oorbellen en broches.

Vervolgens worden Sterling zilveren sieraden in alle delen van de wereld anders gemarkeerd. Enkele veel voorkomende markeringen in de Verenigde Staten zijn sterling, sterling zilver, ster en.925. Sieraden gemaakt in Thailand uit 1950 zijn gemarkeerd met “SIAM sterling”. Nadat Thailand de naam had veranderd, werden de sieraden gemarkeerd met made in Thailand of Thailand 925. Sinds 1970 is Mexican Sterling gemarkeerd met letters en cijfers. Er zijn duizenden markeringen op 925 zilver van over de hele wereld. Er kan veel worden geleerd van de markeringen, zoals waar het vandaan komt, wanneer het is gemaakt en hoeveel zilver er in elk stuk zit.

Tot slot mag men Sterling Zilveren sieraden niet verwarren met verzilverde sieraden. Verguld zilver is nikkel of koper met een dunne laag zilver eroverheen. Hoewel verguld zilver misschien nog minder duur is, zal de zilveren coating van de sieraden afwrijven en sommige stukken kunnen zelfs je huid groen maken.

Kortom, Sterling zilveren sieraden zijn duurzaam en mooi. Het kan bij alle gelegenheden worden gedragen en is betaalbaar voor bijna elk budget.