Kniekussen – Het juiste kussen voor zijslapers

Elke slaaphouding kan pijnlijk en oncomfortabel zijn als u niet het juiste kussen gebruikt. Zijslapers worden in hun houding gebruikt, maar voelen zich nog steeds ongemakkelijk. Dit komt omdat de ene knie op de andere rust, wat kan leiden tot pijn in de onderrug en heup. Om de pijn te verlichten kan een kniekussen worden gebruikt.

Dit kussen is een orthopedisch kussen. Door hem tussen je knieën te plaatsen als je slaapt, heb je geen last meer van ongemakken. Het zal je ook de hele nacht comfortabel maken.

De meest voorkomende vormen van dit kussen zijn zandloper en rechthoekig. Als het een zandlopervorm heeft, blijft het de hele nacht op één plek. U hoeft uw positie niet te veranderen, omdat deze de vorm van uw benen en knieën kan vormen.

Ondertussen, als het rechthoekig van vorm is, gebruikt het een stoffen riem. De riem behoudt de plaats van het kussen door zich om één been te wikkelen. Het zit vast aan de kussensloop en is wasbaar.

Voor het maken van dit kussen kan memory foam worden gebruikt. Samen met het traagschuim zijn enkele chemicaliën die het kussen dikker en dichter maken. Omdat het een amorf karakter heeft, kan het precies passen bij lichaamsvorm en lijn.

Je kunt het bewijs zien dat het amorf is door met je hand op het schuim te drukken. Verwijder het en je ziet wat er zal gebeuren. De vorm van je hand zit in het schuim, maar langzaam krijgt het zijn oorspronkelijke vorm terug.

Er zijn andere materialen die kunnen worden gebruikt om een ​​kniekussen te maken, maar traagschuim is het beste. Het kan ’s nachts één plaats voor het kussen behouden vanwege het vermogen om zich precies naar een lichaam te vormen. Bovendien kan het elke keer dat het nodig is de juiste hoeveelheid ondersteuning bieden. Dus als u uw kussen wilt kopen, kies er dan een die van dit schuim is gemaakt.