Hoe kies je een professioneel WordPress-thema?

Er zijn websites en websites waar mensen WordPress-thema’s verkopen en het is een beetje lastig om de professionele uit deze veelheid te kiezen. Sommige thema’s hebben een grote visuele aantrekkingskracht, maar ze vallen plat als het gaat om functionaliteit en sommige zijn niet compatibel met recente versies van WordPress. Je moet dus beslissen op welke versie van WordPress het thema kan worden uitgevoerd en ervoor zorgen dat het thema de functionaliteit voor het toevoegen van menu’s heeft.

ThemeForest is een site met veel WordPress-thema’s te koop. Dit zijn thema’s die Corporates tot start-ups tot bloggers zullen willen gebruiken. Of u nu alleen een website of een dynamische blog wilt bouwen, u komt op ThemeForest geen tekort aan keuze.

Dit is waarom we zeggen dat ThemeForest de beste keuze is voor het kopen van sjablonen:

De meeste sjablonen die worden verkocht, worden ThemeForest voortdurend bijgewerkt.

U krijgt directe ondersteuning van de auteur via opmerkingen of via forums.

Kijk maar eens naar de opmerkingen over elk WordPress-thema en je zult ontdekken waar het thema om draait en waarom het kopers heeft!

Het beoordelingssysteem is een geweldig nieuw idee dat ThemeForest heeft bedacht en waarmee slechte thema’s uit de markt worden verwijderd.

We hebben een aantal geweldige tips voor je over hoe je het beste wordpress themes kiest

Zoek een schuifregelaar. Ga niet voor een Flash-schuifregelaar. Niet dat we Flash haten. Maar Flash heeft als nadeel dat het niet kan worden afgespeeld op iPad- en iOS-apparaten. Daarom zou het een verstandige beslissing zijn om te kiezen voor een jQuery-slider.

Kijk of je met het thema menu-items van admin kunt afhandelen. Vergeet ook niet te zoeken naar de aanwezigheid van een vervolgkeuzemenu.

Zoek naar een beheerderspaneel dat afbeeldingen en gegevens zoals logo’s, voettekst, krediet en auteursrechtgerelateerde zaken kan opslaan.

Een beheerderspaneel met import- en exportopties zou de kers op de taart zijn. Maar het is oké als het niet beschikbaar is.

Zorg ervoor dat het thema wordt geleverd met shortcodes om de galerij weer te geven.

Zoek naar een aparte link voor Blog. Het voordeel van een bloglink is dat je op elke pagina een blog kunt hebben. Over het algemeen hebben WordPress-sites de blogpostvermelding op de startpagina zelf. Maar momenteel wordt WordPress een volwaardig CMS en daarom kan het zowel de site als blogs op dezelfde plek aan.

Zoek uit of een blogpost kan worden bijgevoegd met een uitgelichte afbeelding.

We zijn er zeker van dat je, gewapend met deze tips, het beste professionele WordPress-thema zult vinden dat je kunt krijgen! Bonne kans!

  • Leave a Comment